Kompország vagyunk, állította egykor Ady. Egyvégtében utazunk Kelet és Nyugat között, révbe sosem érünk. Ám amit ő kritikaként fogalmazott meg, bátran vállalható küldetés, jelkép lehet számunkra is. Úton vagyunk és tapasztalunk folyamatosan. És ha a célt talán nem is sejtjük, fontos, hogy rögzítsük a látottakat, átélteket.

Holdkomp - törekvés az emelkedettebb nézőpontra, szellemi kaland az ismeretlenbe. Látni és láttatni, érteni és értelmezni. Legyen az film, könyv, blog, zene, kiállítás vagy múzeum. Jelenségek, események, alkotások, melyek figyelmünk holdudvarába esnek, szigorúan szubjektív alapon. Tér- és időbeli korlátok nélkül, szabadon. 

Igen, mindössze ez a cél: megfigyeléseket rögzíteni, értékeket keresni és bemutatni, leírni. Kritikát mondani, véleményezni, vitatkozni, ábrázolni. Közösségben, de egyéni ízléssel és elszántsággal indul útjára a Holdkomp.

holdfeny.jpg

forrás itt

A bejegyzés trackback címe:

https://holdkomp.blog.hu/api/trackback/id/tr684760169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása